Kandidates gezocht voor verkiezing Schoonste Boerin van Vlaanderen

Vanaf november zou Field Communication, de organisatie achter “Schoonste boerin van Vlaanderen”, graag weer tien verse schone boerinnen op de wereld loslaten. Lijkt het je iets om 2 jaar lang de titel de dragen? Meld je dan nu aan als kandidate voor de verkiezing van Schoonste Boerin van Vlaanderen 2017-2018. Naast de eer en het prestigieuze lint, kan de winnares rekenen op een mooi prijzenpakket.

Zaterdag 17 januari 2015 verkoos Vlaanderen voor de zesde keer de schoonste onder de boerinnen. Na een spectaculaire slotshow mocht melkveehoudster Karen Verplancke de titel in ontvangst nemen. Nu is de tijd bijna rijp om de scepter door te geven. De nieuwe winnares zal gedurende twee jaar de ambassadrice zijn van de Vlaamse land- en tuinbouwsector.

Over de verkiezing
Organisator Field Communication bedacht in 2002 dit initiatief om het clichébeeld van de hedendaagse boerin uit de wereld te helpen. Boerinnen zijn immers moderne, ondernemende vrouwen. En hun rol binnen het bedrijf mag niet worden onderschat. De Schoonste Boerin van Vlaanderen is geen klassieke missverkiezing. Hier draait het rond pure schoonheid. Spontaniteit, doortastendheid, mondigheid en een klare kijk op de land- en tuinbouwsector hebben, zijn de criteria die een rol spelen. Elke boerin of boerendochter kan zich kandidaat stellen. Ook tuiniersters en tuindersdochters zijn meer dan welkom. De voorwaarde is dat je voltijds of deeltijds actief bent op een bedrijf. We hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Een bovengrens laten we bewust achterwege.

Is deze verkiezing jou op het lijf geschreven? Stuur dan een recente foto, jouw motivatie voor deelname, wat info over je job en je contactgegevens naar Field Communication, Schoonste Boerin van Vlaanderen, Sint-Pietersaalststraat 1, 9000 Gent. Uiteraard kan dit ook via e-mail: nele.carlier@field.be.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 30 september 2016. Nadien selecteert een vakkundige jury tien kandidaten.

Extra info
Bijkomende info rond deze verkiezing lees je op www.schoonsteboerin.be en op http://www.facebook.com/deschoonsteboerin of kan je vragen aan:
Sarah Dewitte – sarah.dewitte@field.be – 09 222 52 22 – 0499 10 29 47
Nele Carlier – nele.carlier@field.be– 09 222 52 22 – 0472 83 37 98

%d bloggers liken dit: