JOSKIN overal op ieder moment!

In een tijd waarin de onmiddellijke toegang tot de informatie essentieel is, heeft het Joskin bedrijf, dat dienst zeer belangrijk vindt, in de loop der tijden een bepaald aantal platforms en documenten ter beschikking van de gebruikers gesteld.

CE - EN Met steeds grotere gamma’s van machines waarin er steeds meer techniek in zit, is het uiterst belangrijk om de nodige gegevens aan de eindklant te geven voor een eenvoudig gebruik van het materieel maar ook om de technische diensten van de dealers te ondersteunen. Het is met deze vooruitzicht dat Joskin de opstelling van de CE handleidingen herzien heeft. Vanaf nu zal iedere machine met zijn eigen CE handleiding geleverd worden. Dit document, waarin enkel de informatie over het betrokken voertuig vermeld zal worden, zal de ingebruikstelling van de machine door de eindgebruiker vergemakkelijken. Dankzij de documenten voor de inbedrijfstelling en het onderhoud en het geïndividualiseerde onderdelenboek, zal de klant over didactische en relevante elementen beschikken (gezien het groot aantal beschikbare opties) die het gebruik van het materieel op lange en korte termijn zullen vergemakkelijken.

Om de na-verkoop diensten van zijn breed netwerk voortdurend te verbeteren en versterken, heeft de Joskin groep een IT platform van technische documentatie opgericht: “EasyTECH”. Naast “EasyPARTS”, dat voor de bestellingen van reserveonderdelen bedoeld is, biedt EasyTECH de mogelijkheid om overal en op alle types drager (laptop, tablet, smartphone, enz.) alle Joskin technische documenten te raadplegen. Daaronder zijn er bv.: alle hydraulische en elektrische schema’s van de machines en andere werktuigen, de handleidingen voor de inbedrijfstelling en onderhoud, de CE handleidingen, maar ook montageplannen, didactische video’s, 3D tekeningen, enz. Met deze interactieve en voortdurend bijgewerkte platform zijn de autonomie en kwaliteit van de Joskin na-verkoop diensten versterkt.

De Joskin groep hecht ook veel gewicht aan de toegang tot de informatie voor alle personen die belang stellen aan de landbouwmachines en hun productie. Daarom is er een mobiele versie van de website www.joskin.com beschikbaar om die te kunnen bezoeken vanaf een smartphone of tablet. Naast de complete technische informatie op de Joskin website is het nu ook mogelijk om, d.m.v. een reeks video’s, alle stappen van de productie van de JOSKIN machines op de 4 productievestigingen te ontdekken (Soumagne en SpawTECH – BE, Bourges – FR en Trzcianka – PL).

%d bloggers liken dit: