Joskin: Nieuwe werkbreedten voor de sleepslangbomen

Joskin breidt de keuze in werkbreedtes voor de Penditwist en Pendislide bomen uit. De fabrikant beantwoordt hiermee aan vragen van klanten. Op basis van de gewone werkbreedtes van de spuitbomen (27 m en 32 m) zullen de gebruikers met verspreidingsbomen van 13,5 en 16 m hun sporen doorheen de gewassen door 2 kunnen delen omdat ze voortaan in dezelfde sporen als de sproeiers kunnen rijden.

Pendislide 2De Penditwist verspreidingsbomen waren reeds verkrijgbaar met een breedte van 9 m, 12 m, 15 m of 18 m. Hieraan worden werkbreedtes van 13,5 m en 16 m toegevoegd. De Pendislide bomen zullen vanaf nu verkrijgbaar zijn in 9 m, 12 m, 13,5 m en 15 m. De JOSKIN bomen zijn standaard uitgerust met:

  • een antidrupsysteem voor het transport (150° inklapfunctie);
  • een hydraulische inklapfunctie;
  • een anti-crash inrichting: elke vleugel van de boom is van een scharniersysteem en van veren voorzien, die pivoteren als een obstakel geraakt wordt;
  • een constructie uit gegalvaniseerd staal voor een volledige weerstand.

De Penditwist sleepslangboom brengt de mengmest aan de voet van de plant precies aan terwijl verliezen beperkt worden. De Pendislide, uitgerust met ertalon sleufkouters, verhoogt de verspreidings-precisie door het reliëf van het terrein perfect te volgen.

%d bloggers liken dit: