John Deere gaat breed

De-loonwerker-septemeber-John-Deeere-gaat-Breed-6090MCJohn Deere is een wereldspeler en wil dat in de toekomst blijven. Dat was de duidelijke boodschap die journalisten uit meer dan 40 landen kregen tijdens een internationale persconferentie in de omgeving van Berlijn. John Deere introduceerde er een lawine aan nieuwe en vernieuwde producten voor 2014. 

In het segment van 80 tot 120 pk toonde John Deere niet minder dan 27 nieuwe trekkermodellen omdat in 2014 nog strengere emissienormen zullen gelden. Er was ook verrassend nieuws zeker voor een gigant als John Deere die traditiegetrouw bijna alles in eigen huis produceert. Om het leveringsprogramma nog verder uit te breiden gaat John Deere in zee met andere leveranciers. Een instapmodel van een vaste kamerpers komt van Feraboli en een compacte zesschudder maaidorser wordt gebouwd voor JD bij de Finse fabrikant Sampo Rosenlew. Voor Rusland en de GOS-landen produceert Grégoire Besson een 12 en 14-scharige ploeg in de voormalige Rabe- fabriek in Bad Essen (Duitsland), uiteraard in een JD-outfit.

John Deere is een wereldspeler en wil dat in de toekomst blijven. Dat was de duidelijke boodschap die journalisten uit meer dan 40 landen kregen tijdens een internationale persconferentie in de omgeving van Berlijn. John Deere introduceerde er een lawine aan nieuwe en vernieuwde producten voor 2014.

%d bloggers liken dit: