Jan Veenhuis levert 5 vrachtwagenopbouwen op maat.

 Jan Veenhuis bouwde voor de firma Enzerink uit het Gelderse Hengelo 5 kipperopbouwen voor montage op MAN vrachtwagens op maat. De firma die gespecialiseerd is in asbestsanering, sloop-, grond- en straatwerk had specifieke eisen, Veenhuis vertaalde deze eisen in een complete opbouw.

 MAN Enzerink (1)“Roestige vrachtwagens, daar houden wij niet van. We komen graag met ‘net spul voor de dag’. Ons materieel moet flink wat te doorstaan door al het werk met grof puin. We vinden het belangrijk dat onze wagens er netjes uit zien. De geïsoleerde wanden dragen daar aan bij. De binnenwand kan nu prima een deukje hebben ,” Richard Enzerink is erg tevreden met zijn kipper. “Jan Veenhuis begrijpt onze wensen altijd goed. En de prijs-kwaliteit verhouding is ook goed. Een ander pluspunt is dat we elkaar de handel gunnen. Zij komen ook met werk bij ons. En dat maakt de relatie sterk.”

MAN Enzerink (4) MAN Enzerink (3) Speciale wensen voor vaste opbouw
De firma Enzerink had speciale wensen die specialist Jan Veenhuis heeft vertaald naar de complete uitvoering. Zo bestaat de kipper uit een 8 mm hardox bodemplaat en meerdere onderliggers. Hierdoor is de bodem steviger en daar heeft Enzerink profijt van bij de sloop- en recyclingwerkzaamheden. Om het gewicht van de kipper zo licht mogelijk te houden, waardoor er meer gewicht geladen kan worden,  is er met aluminium gewerkt. “De dakluiken onder andere,” legt eigenaar Marc Veenhuis uit.

 Jan Veenhuis denkt met de klant mee
“Onze kracht zit in het leveren van maatwerk. We denken mee met de klant zodat het eindresultaat datgene is, waar we allemaal trots op kunnen zijn.” Jan Veenhuis is een ervaren expert in het ontwerpen en bouwen van agrarische machines. En dat gebeurt nog steeds allemaal in eigen huis

 

 

%d bloggers liken dit: