Isuzu Experience day is grootste pick-up evenement in de Benelux

Isuzu Benelux, de officiële invoerder van het Japanse merk in onder meer België, Nederland en Luxemburg, organiseert al voor de 4e keer de populaire Isuzu Experience Day. Deze editie wordt naar goede gewoonte opnieuw een dag vol avontuur, animatie en gezelligheid voor liefhebbers van pick-ups.  Op zondag 4 juni is iedereen welkom op Experience Island in Loon op Zand (NL). Met naar verwachting meer dan 3.000 deelnemers en 800 pick-ups, wordt deze editie wellicht hét grootste pick-up evenement in de Benelux.

Voor jong en oud
De Isuzu Experience Day belooft een onvergetelijke dag te worden met talrijke activiteiten en animaties voor jong en oud. Voor deelnemers is het dé gelegenheid bij uitstek om de verschillende versies van de Isuzu D-Max pick-ups uit te testen bij het 4×4-rijden op een schitterende locatie. Daarnaast kunnen deelnemers een extreme remtest ervaren met de ijzersterke D-Max en een last van 3,5 ton aan de trekhaak. Ideaal dus om de capaciteiten van de D-Max op vlak van professioneel gebruik en veiligheid te ontdekken.

Ook zijn er nog andere activiteiten voorzien zoals segway, quad, trial,…

Tot slot kan er ’s avonds gezellig worden nagepraat tijdens een lekkere barbecue op de tonen van een swingende coverband.

Het programma:
10u00:   Ontvangst en briefing
11u00:   4×4-rijden op ruw terrein
Rijden met alcoholbril op in een pick-up
Extreme remtesten met 3,5 ton geladen aanhangwagens
Verrassende trial en uitdagende pick-up behendigheidsproeven
Tal van andere activiteiten: roadbooks, zipwire, quads, segways, …
18u00:   Barbecue op de tonen van een swingende coverband (Betalend en mits inschrijving).
21u00:   Einde

Praktisch / Prijs / Inschrijven
Alle pick-up rijders zijn van harte welkom. Inschrijven kan via elke Isuzu-verdeler of via www.experienceday2017.be. Isuzu biedt dit avontuurlijk programma aan tegen de prijs van 195 € per voertuig. De prijs van de BBQ bedraagt 18 € voor volwassenen en 9 € voor kinderen jonger dan 12 jaar. Alle activiteiten zijn inbegrepen tijdens het evenement tussen 10 en 18u.
Alleen Isuzu D-Max pick-ups zijn toegelaten op het 4×4 terrein. Wanneer u niet beschikt over een Isuzu D-Max, dan stellen wij er één ter beschikking per 4 personen voor beperkte duur. Indien uw voertuig is uitgerust met side-steps, dan raden wij aan om deze te demonteren.

3 gedachten over “Isuzu Experience day is grootste pick-up evenement in de Benelux

 • 5 jun 2017 om 20:47
  Permalink

  We hebben deze dag meegemaakt en ik kan alleen maar vol lof over praten!
  Een prachtige dag vol sensatie.
  Ook prachtige parcours.
  Dikke proficiat aan Isuzu Benelux.
  Een TOP organisatie.
  Zeker tot volgend jaar!

 • 6 jun 2017 om 20:52
  Permalink

  Heb de dag ook meegemaakt en vond het vorig jaar in andenne spectaculairder.. Waar is het volgend jaar?? Heb wel genoten,vooral langs het strand… Robert-jan

 • 7 jun 2017 om 09:00
  Permalink

  En qua organisatie een dikke flop! 4 uren wachten om nog geen 20 min een isuzu uit te testen, voor de kinderen uren aanschuiven bij attracties. Daarnaast onvriendelijk personeel dat jullie moest vertegenwoordigen. Zo n evenement is zeker perfect voor isuzurijders maar niet voor mensen die het merk willen leren kennen. De bbq was eveneens beneden alle peil, de eersten hadden alles, was je een uurtje later had je weinig tot geen keuze meer! Isuzu zal voor ons steeds gelinkt zijn aan onprofessionaliteit en vooral een grote vorm van onvriendelijkheid van personeel! Spijtig want voor ons was het echt de bedoeling om isuzu beter te leren kennen en te vergelijken met onze huidige pick Up. Maar nu zijn we overtuigd we blijven bij ons huidige merk!

Reacties zijn gesloten.