Isuzu Experience Day 2016

Wilt u de Isuzu D-Max zelf eens aan de tand voelen? Weten hoe de wagen zich gedraagt op zowel het asfalt als op modderige boswegen? Dan is de Isuzu Experience Day een niet te missen afspraak!

Isuzu Benelux nodigt zowel Isuzu-rijders als andere 4X4 rijders en geïnteresseerden uit op hun Experience Day op het domein van Château de Chérimont in Andenne op 4 juni 21016. Tijdens deze gevulde dag kan u zowel uw eigen wagen als een Isuzu testwagen de sporen geven op een offroad terrein. Behalve ervaring opdoen bij het navigeren over ruw terrein is er ook de mogelijkheid om echte hellingen te lijf te gaan tijdens het winchen. Ook krijgt u de mogelijkheid om een extreme remtest te doen met een Isuzu D-Max die een geladen 3,5 ton aanhangwagen trekt.

Behalve het offroaden en de remtest kan u ook een uitdagende trail proberen of behendigheidsproeven uitvoeren met een pick-up. Ook stelt Isuzu Benelux er de gelimiteerde Isuzu D-Max Fury voor en worden er kaarsjes uitgeblazen voor het 100-jarige bestaan van het merk.

Naast de 4×4 gerelateerde activiteiten is er ook de mogelijkheid om te kleiduifschieten, met quads de bossen in te trekken en ook voor de kinderen zijn er animaties voorzien.

De dag wordt afgesloten met een grote BBQ en een optreden van een swingende coverband.

PRAKTISCH:

ISUZU EXPERIENCE DAY
4 juni 2016

Château de Cherimont
Isuzu-rijders betalen slechts € 79 p.p. all-in (€ 29 p.p. tot 12 jaar).
Alle andere pick-up rijders zijn van harte welkom voor slechts € 149 p.p. all-in (€ 39 p.p. tot 12 jaar)

Schrijf u snel in bij uw ISUZU-verdeler of via de website isuzu.be of isuzu.nl.

ISUZU Experience Day

%d bloggers liken dit: