Isuzu D-Max wint belangrijke onderscheiding voor het tweede jaar op rij.

Voor het tweede jaar op rij heeft de Isuzu D-Max de prestigieuze titel gewonnen van “Pick-up van het Jaar” in de UK. De felbegeerde trofee werd overhandigd tijdens de jaarlijkse Commercial Fleet Awards.

De prestigieuze jaarlijkse Commercial Fleet Awards worden hoog gewaardeerd door fleet-owners, klanten en de autofabrikanten zelf. De jury bestaat uit journalisten en experts uit de hele industrie, en zij baseren hun keuze op de wagens die het hoogst mogelijke niveau halen in hun segment. De juryvoorzitter lichtte de keuze van de jury voor de D-Max toe: “Isuzu is een echte pick-up specialist met een netwerk dat de behoeften van de vloten begrijpt. De TCO van de D-Max (Total Cost of Ownership) is bovendien bijzonder gunstig.”

De jury prijst ook de D-Max’s vijf jaar garantie, het niveau van de veiligheidsuitrusting en het sleepvermogen van 3,5 ton.

Tot slot blijft de D-Max ook een ruige krachtpatser met uitstekende off-road capaciteiten; maar de wagen voelt zich net zo thuis op de weg en staat garant voor een comfortabele rij-ervaring.”

%d bloggers liken dit: