Interpom 2020 past openingsdagen aan

2020 wordt in de geschiedenisboeken ingeschreven als ‘het corona-jaar’. De huidige gezondheidscrisis treft alle sectoren en heeft ook een bijzondere grote impact op de aardappelsector: de wereldwijde vraag van vooral in de food service is grotendeels stilgevallen, wat een impact heeft gehad op productie- en verwerking. Ook de aardappelketen ervaart een hoge nood naar een contactforum als Interpom: een plaats waar alle belangrijke schakels uit de keten kunnen samenkomen om te overleggen met een blik op de toekomst ‘post-corona’. Interpom is uitgegroeid tot de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs in Europa voor de hele aardappelsector waar de volledige keten aanwezig is: van teelt tot en met verwerking en vermarkting.

De 20ste editie van Interpom zal effectief plaatsvinden, maar op aangepaste openingsdagen en rekening houdend met covid-19 maatregelen: op maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 november 2020 in Kortrijk Xpo.

De zondag, die met 9.000 bezoekers traditioneel de drukste beursdag is met veel familiebezoeken, wordt deze komende editie geschrapt ten voordele van de woensdag. Hiermee wordt de bezoekersdensiteit verlaagd en beter gespreid over drie volwaardige professionele dagen. Uiteraard zullen bezoekers zich op voorhand moeten registreren voor een bezoek op één van de drie beursdagen. Dit laat de organisatie toe om een maximum aantal bezoekers per dag toe te laten en de bezoekersflow te monitoren in functie van de toegelaten quota die in november 2020 van kracht zullen zijn. De online bezoekersregistratie zal eind augustus opgestart worden.

%d bloggers liken dit: