Veel innovaties voor Hella tijdens ATH 2016

Van 7 september tot en met 10 september zal op het terrein van Walibi in Biddinghuizen de tweejaarlijkse beurs Agrotechniek Holland weer plaatsvinden. Met alles van trekkers, werktuigen, oogstmachines, stalinrichting en melktechniek tot werkplaatsinrichting, onderdelen en ICT biedt deze beurs genoeg inspiratie voor agrominnend Nederland. Ook Hella is van de partij en zal een aantal noviteiten presenteren.

LED topper in een kunststof behuizing

Op het gebied van verlichting springt de Q90c LED er uit. Dit is een werklamp uit de nieuwe ‘Thermo Pro serie’. Deze serie wordt gekenmerkt door een innovatieve, warmtegeleidende kunststofbehuizing die er in combinatie met de koelribben voor zorgt dat de warmte van de vier high-performance-LED’s bijzonder effectief wordt afgevoerd. Bovendien is het nieuwe materiaal ultralicht en volledig corrosiebestendig. Een ideale lamp voor het zware werk waarmee landbouwers dagelijks bezig zijn.

Aircoservice op het land
Een aircoservice aan een landbouwvoertuig kan veel tijd kosten. Zeker als het voertuig eerst terug naar een werkplaats moet om het onderhoud uit te voeren. Met de Husky 100 en Husky 1000 aircoservicestations is dit niet meer nodig. Door hun compacte afmetingen zijn ze makkelijk te vervoeren en kan aircoservice nu op locatie worden uitgevoerd, zeker in combinatie met de additioneel verkrijgbare slangen van 6 meter. Bovendien zijn de Husky 100 en Husky 1000 gemakkelijk, snel en automatisch bedienbaar. De machines zijn geschikt voor voertuigen met koudemiddel R134A (Husky 100) en R1234YF (Husky 1000).

Handige compressor app
Tot slot zal op de beurs aandacht worden besteed aan het thermomanagement programma van Behr Hella Service. Hiervoor komen steeds meer onderdelen voor landbouwvoertuigen beschikbaar waardoor voordeliger vervangingen en repararaties aan het airco- of koelsysteem uitgevoerd kunnen worden zonder in te boeten op kwaliteit. Bovendien is er een handige ‘compressor app’ voor smartphone of tablet (zowel voor Android als voor iOS) waar nu ook de koudemiddelhoeveelheden voor landbouwvoertuigen in terug gevonden kunnen worden. Daarnaast is de app gevuld met veel technische know how en instructievideo’s.

De stand van HELLA is te vinden in de Mechahal, standnummer M3.15. Naast productinnovaties is er een activiteit waarmee leuke give aways en prijzen gewonnen kunnen worden.

%d bloggers liken dit: