Grimme Belgium opgericht

Vanaf 01.11.2013 neemt Grimme Belgium alle activiteiten op de Belgische Markt van de firma VDS-Vanderstichelen over. België is al meer dan 60 jaar één van de belangrijkste afzetgebieden van Grimme Landmaschinenfabrik. Sinds meer dan 50 jaar wordt Grimme door het familiebedrijf Vanderstichelen vertegenwoordigd. Dit succesvolle werk wordt met de oprichting van Grimme Belgium verder geïntensiveerd. 

De verkoop, service en onderdelenverzorging wordt met het bestaande, ervaren personeel in de bekende vestiging in Houthem/Comines voortgezet. De directe ervaringsuitwisseling met het bedrijf in Damme Duitsland, wordt versterkt om aan de steeds grotere vraag aan kennis en ervaring te kunnen voldoen, met name op het gebied van zelfrijdende machines.

Ook de vestiging in Eghezée (65 km zuidoost van Brussel) en de samenwerking met de ondernemingen Meulemeester in Lens (70 km zuidwest van Brussel) en Gevagri in Reves (50 km ten zuiden van Brussel) worden voortgezet om voldoende dicht bij de klanten te blijven.

Grimme_Belgium_2013_01sChristian Vanderstichelen (tweede van links) en Franz-Bernd Kruthaup (Directeur Grimme) bevestigen de overeenkomst in aanwezigheid van Geoffrey Verzele van VDS (links) en Stefan Rüdig (Grimme Verkoopleider).

%d bloggers liken dit: