Financieel comfort speciaal voor landbouwbedrijven

 

De aankoop van een tractor is een aanzienlijke investering. Leasen of financieren? Case IH biedt u flexibele formules met scherpe voorwaarden aan. Dit samen met de financieel expert van de groep, CNHI Capital.

Financiƫle of operationele leasing?

Financiƫle leasing is interessant als u een Case IH-tractor wil verwerven en zelf afschrijven. De restwaarde voor de aankoop bedraagt slechts 5% tot maximaal 15% van het netto factuurbedrag. Operationele leasing is dan weer een voordelige huurformule. Uw Case IH-machine komt niet op de balans en de restwaarde bedraagt minimaal 16% van het netto factuurbedrag. Verder wordt de btw gespreid over de hele contractperiode. Geen voorafbetaling van btw nodig, dus ook geen eigen liquide middelen.

Puma 150 X: aantrekkelijke renting met gemoedsrust

Speciaal voor Puma 150 X-tractoren biedt Case IH een interessante rentingoplossing met FULL CASCO-verzekering op 2 jaar en voor maximum 1.600 uur. Ook onderhoud en vervangtrekker zijn inbegrepen. De hogere restwaarde houdt de maandelijkse huurprijs laag.

Gespreid betalen zonder kosten

FLEX Financiering is ideaal voor wie normaal niet zou financieren: een financiering op 24 maanden met 3 betalingen, aan 0 % interest. Een gespreide investering is fiscaal beter in te brengen.

Uw Case IH-tractor comfortabel financieren

Naast leasing biedt Case IH u samen met CNHi Capital ook financieringen aan op verschillende looptijden aan scherpe voorwaarden. De btw kan meegefinancierd worden via de formule btw FLEX.

Onmiddellijk geregeld bij uw Case IH-dealer

De voorwaarden bij Case IH zijn niet alleen interessant, u regelt uw financiering of lease ook uitzonderlijk snel bij uw dealer.

https://www.caseih.com/emea/nl-benelux/home

 

%d bloggers liken dit: