FHP Plus, nieuwe klepelmaaier bij Kverneland

Kverneland breidt haar klepelmaaier programma uit met de introductie van de nieuwe FHP Plus klepelmaaier met aandrijving aan de buitenzijde. Een multifunctionele klepelmaaier voor wegen en bermen onderhoud, akkerranden, sloten en heggen. Bovendien toont de FHP Plus zijn veelzijdigheid in gebruik op gras, licht hout en
struiken. De ideale machine dus voor het onderhoud van parken, akkers en bermen.
De FHP Plus kan perfect in combinatie werken met een front klepelmaaier, zoals de Kverneland FRO of FRD, voor extra capaciteit.

KV_FHPplus_3_kvg_largeOntworpen voor professioneel gebruik
De vraag naar professioneel verkleiningsapparatuur neemt toe, waardoor de Kverneland klepelmaaier serie steeds uitgebreider wordt. De Kverneland FHP Plus is de laatste en nieuwste ontwikkeling, gebaseerd op de bekende FHS en FHP technologie, gemonteerd op een robuuste parallel arm en een zware bok.

Eenvoudig concept
Een multifunctionele machine (gras, struiken, lichte houtsoorten) en zeer veelzijdig in gebruik (onderhoud van wegen, parken etc.) garandeert de beste prestaties in alle omstandigheden.
De Kverneland FHP Plus is compact, heeft een mooi afgeronde vorm voor een goed zicht en is voorzien van sterke scharnieren voor een hoge wendbaarheid en betrouwbaarheid tijdens werkzaamheden.

Nieuwe zijdelingse transmissie en een nieuwe rotorKV_FHPplus_4_kvg_large
Met het vernieuwen van de klepelmaaier serie heeft Kverneland ook een nieuwe zijdelingse transmissie en rotor ontwikkeld voor de FHP Plus. De transmissie is gebaseerd op een versnellingsbak met interne vrijloop en 5 v-snaren. De automatsche spanner  zorgt altijd voor een soepele en betrouwbare krachtoverbrenging naar de rotor. Daarnaast is de FHP Plus ook voorzien van een nieuwe rotor generatie; een grote diameter (450mm), precise balancering en een hoge rotor snelheid (1998 tpm) zorgen voor uitstekende prestaties in alle omstandigheden met en relatief lage vermogensbehoefte. Er kunnen verschillende messen (slagmes, universeel Ymes en rotsmes) worden gemonteerd op dezelfde rotor.

Kverneland-Chopper-FHP-plus_width500Details die het verschil maken
De Kverneland FHP Plus is voorzien van een aantal standaard specificaties die de prestaties verhogen, comfortabel zijn in gebruik en die de prestaties verhoogt. De zware glijsloffen en zelfreinigende achterrol zorgen voor een goede bodemvolging, tegenmes en dubbele plaat verbeteren de snijkwaliteiten en duurzaamheid. De machine is hydraulisch beveiligd met een accumulator.

>>> http://nl.kverneland.com/

%d bloggers liken dit: