Fantastic Farmers Days Benelux: 26 mei tot 27 juni

New Holland organiseert dit jaar voor het eerst in zijn geschiedenis een demo-tour specifiek voor de veehouder. De tractorfabrikant associeerde zich voor de gelegenheid met nog zes andere leveranciers van materialen en/of diensten aan de melkveehouderij. Behalve New Holland trekken ook DeLaval en Mitas de kar. De Fantastic Farmers Days zijn een uitstekende gelegenheid om van elkaar te leren”, benadrukt Lode Vande Vyvere, marketing manager New Holland Benelux (foto).

Binnen een tijdsbestek van amper één maand worden tien demonstraties gegeven op evenveel locaties verspreid over Nederland, België en Luxemburg. De karavaan zal bestaan uit de demo-truc van New Holland en een 15-tal blauwe tractoren, verreikers en rondebalenpersen. Er zal telkens tevens een tent voor zo’n 300 personen worden opgetrokken die dienst zal doen indien het zou regenen en zal worden gebruikt voor de catering en de bar. Buiten worden er een tiental paviljoentjes opgetrokken waar alle workshops zullen doorgaan.

U bent welkom vanaf 10.00 uur. Tussen 10u30 en 12u00 mag men zich verwachten aan een paar korte presentaties, met o.a. de voorstelling van de machines. Om 12 uur opent de barbecue en vanaf 13 uur kan je de machines naar hartenlust testen, snuisteren op de diverse standen en een bezoek brengen aan het gastmelkveebedrijf. Na een koffie (vanaf 15u30) kan je omstreeks 16 uur huiswaarts keren.

De locaties staan nog niet helemaal vast maar de data kan je alvast noteren: in Vlaanderen zijn dat 26 mei, 28 mei en 2 juni; in Wallonië zal het 4 juni zijn en op 6 juni strijkt de demo-tour in Luxemburg neer. Voor Nederland werden volgende data vooropgezet: 17 juni, 19 juni, 23 juni, 25 juni en 27 juni.

Deelname is – de barbecue, de drankjes en een leuk presentje voor alle klanten bij het huiswaarts keren inbegrepen – geheel gratis. Inschrijven is om organisatorische redenen echter wel verplicht. Dat moet digitaal gebeuren. Surf daarvoor naar www.fantasticfarmerdays.be en klik op de locatie van uw keuze.

%d bloggers liken dit: