Evers Graslandverzorging demomachine-actie

2015 komt zienderogen dichterbij. Melkveehouders die vanaf dan meer melk willen leveren zijn op stalniveau al druk bezig, maar op hun graspercelen valt nog veel efficiëntie te behalen. Evers Agro bied veehouders nu de mogelijkheid om ook hier het niveau op te voeren.

Graslandverzorgingsmachines zijn de ontbrekende schakel op veel veehouderijbedrijven. Graslandverzorging is een aspect dat vaak wordt onderschat. Wie herkent het niet op zijn percelen: holle plekken na een strenge winter of een droge zomer, onkruiddruk in het voorjaar, natte plekken die tijdens een bewerking iedere keer weer opduiken of een dichtgetrapt en versmeerd perceel door ganzen. Dit zijn zo een aantal zaken waardoor graslandverzorging noodzakelijk is.
1526203_10151972210788542_1739872992_n
Naast het verjongen/doorzaaien van de zode is het belangrijk dat de ondergrond goed is. Evers Agro komt deze (na)zomer met een demonstratie-pakket aan machines waaronder de graslandwoeler voor het doorbreken van de diepere verdichtingen door zwaar materieel, de graslandbeluchter voor het beluchten en het opheffen van de verdichtingen in de toplaag en natuurlijk de Evers Grass Profi voor de VIP-behandeling van de grasmat. De demo-machines uit het aktiepakket hebben allemaal 3 meter werkbreedte.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Evers Agro om de machines in het werk te zien bij U of in uw regio middels info@eversagro.nl of tel 0031 546 644 866 / www.eversagro.nl.

%d bloggers liken dit: