Drukke bedrijvigheid bij Vervaet

Afgelopen maanden was er volop drukte op het bedrijfsterrein van Vervaet. In de ‘fabriek’ waren monteurs volop bezig met het produceren van tientallen nieuwe Hydro Trikes. Tevens wordt er een ruim aantal gebruikte Hydro Trikes onder handen genomen in de ‘Rebuild’ afdeling om de machines een nieuw leven tegemoet te laten gaan. Elk jaar is een uitdaging maar dit jaar in het bijzonder. Door de droogte werd het mestseizoen verlengd en kwamen de mest verwerkende machines later binnen dan normaal.

Ook buiten, op het terrein van Vervaet, worden de handen uit de mouwen gestoken bij de nieuwbouw van het nieuwe hoofdkantoor aan de voorzijde van de productiehallen. “Door aanhoudende groei is de verkoopafdeling eerder al uitgeweken naar de overkant van de weg, naar de landbouwmechanisatie-tak van Vervaet.” Aldus Jonathan Hoekman. De verwachting is dat de nieuwbouw begin 2019 klaar zal zijn voor gebruik.

Ook op het gebied van ontwikkeling staat het niet stil bij Vervaet. Afgelopen jaar kregen de bietenrooiers een nieuwe ‘Look and Feel’ en had de Beet Eater EVO meerdere verbeteringen binnenshuis. Voortbouwen op betrouwbare componenten, technieken en knowhow en tegelijkertijd innovatief en vernieuwend ontwikkelt Vervaet de machines door op wensen van de klant. Dat is de kracht van Vervaet en die kracht is terug te zien in alles wat het bedrijf doet. Vervaet vindt evolutie namelijk de beste vorm van revolutie. En dat is precies waar het nieuwste vlaggenschip, de Beet Eater EVO, zijn naam aan ontleent.

Voor komend jaar wacht er een grote innovatie voor de Hydro Trike van Vervaet. Jonathan hierover: “Het is ter versterking van het marktpotentieel van de mest verwerkende machines. Begin februari meer hierover.”

%d bloggers liken dit: