Dr. Geoffery Weisner wordt nieuwe CFO Lemken

Per 1 januari neemt Dr. Geoffery Weisner de financiële leiding over bij de specialist voor landbouwmachines uit Alpen. Hij wordt hierdoor tevens lid van de directie, die zeven personen telt.

Dr. Weisner heeft bedrijfseconomie gestudeerd en bij gerenommeerde machine-bouwbedrijven ruime ervaring opgedaan op het gebied van financiën/controlling. In zijn laatste functie was hij financieel directeur bij Geringhoff. De in Canada geboren Weisner is 48 jaar oud, getrouwd en vader van twee kinderen. Algemeen directeur Anthony van der Ley van LEMKEN is overtuigd dat de overdracht van de functie aan een jongere generatie een succes zal worden: “Met Dr. Weisner kunnen wij bouwen op de ervaring van een vakman, die bovendien uitstekend op de hoogte is van de structuren van een middelgroot familiebedrijf.”

Weisner volgt Wilhelm van Zadelhoff op, die ruim 37 jaar lang de financiële belangen van LEMKEN met een uitstekende intuïtie en vooruitziende blik behartigde. In zijn tijd is de omzet van de specialist voor landbouwtechniek verveelvoudigd tot 345 miljoen euro. Het exportpercentage van 72 % biedt uitdagingen bij de internationale sturing van inmiddels 24 dochterondernemingen. Dhr. Van Zadelhoff zal de taakoverdracht tot in de lente begeleiden, om vervolgens van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten.

%d bloggers liken dit: