DiBO stelt nieuwe lijn koudwater hogedrukreinigers voor

 DiBO Cleaning Systems, fabrikant van professionele reinigingsmachines en –systemen, heeft haar collectie koudwater hogedrukreinigers een grondige update gegeven, met drie gloednieuwe modellen als resultaat: de DiBO ECN-L, PTL-M en PTL-L.

Afgestemd op het functionele en ergonomische design van de ECN-S, de kleinste telg uit de ECN-familie, zijn deze drie nieuwe koudwater hogedrukreinigers stuk voor stuk krachtige, veelzijdige en zeer gebruiksvriendelijke machines. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zijn de hogedrukreinigers eveneens bijzonder robuust en slagvast. Zo werden ze allen uitgerust met een gepoedercoat stalen frame, een kap in dubbelwandig rotatiegegoten polyethyleen en een RVS afdekplaat.

Ook aan het gebruiksgemak werd de nodige aandacht besteed. Alle hogedrukunits zijn perfect uitgebalanceerd en daardoor gemakkelijk hanteerbaar. De PTL-M is voorzien van twee grote achterwielen en een steunpoot, de ECN-L en de PTL-L beschikken over vier stevige wielen en een remsysteem. Verder hebben alle drie de toestellen twee ingebouwde lanshouders en een ophangbeugel voor de opberging van de elektrokabel en slang. Bijkomende troef is het standaard geïntegreerde hijsoog, waardoor de machines gemakkelijk getild kunnen worden door een kraan.

%d bloggers liken dit: