Dewulf vernieuwt rooitechniek van zijn 2-rijige getrokken klembandrooier

Dewulf vernieuwt zijn 2-rijige getrokken klembandrooier met afvoerelevator. Onder andere de rooitechniek is verbeterd en door de uitgebreide keuzemogelijkheden kan de machine op maat van de gebruiker samengesteld worden.

Afhankelijk van de logistiek is men met de nieuwe GKIIs gemakkelijk in staat om 3 à 4 ha per dag te rooien onder alle omstandigheden en een kwalitatief eindproduct af te leveren.
GKIIS (2) (Large)Dankzij de nieuwe bediening via joystick en control-unit is alles eenvoudig regelbaar vanuit de cabine. Er kunnen tot 5 verschillende instellingen voorgeprogrammeerd worden voor een optimale controle over de machine bij wisselende rooiomstandigheden. De individuele rooielementen zijn met onafhankelijke rooischaren uitgerust waardoor er een maximale stabiliteit gegarandeerd wordt, zelfs bij hoge rijsnelheden.

GKIIS (3) (Large)Dankzij de open bouw van het chassis, is alles goed bereikbaar voor reiniging en service. Er zijn 8 verschillende wielopstellingen mogelijk die geschikt zijn naargelang de wensen van de klant.
De rooier is standaard uitgerust met 14000 mm lange rooiriemen, deze zorgen voor een maximale capaciteit, een efficiënte reiniging en productopname. Dankzij de modulaire bouw is de GKIIs beschikbaar in 3 uitvoeringen,  Indien er meer reiniging gewenst is, is het mogelijk een zeefmodule met kloppers te voorzien (GKIIsl). GKIIS (4) (Large)Intensievere reiniging kan door middel van een egelband (GKIIse) waardoor de rooier een volledig schoon product aflevert die resten van loof en grond scheidt van de productstroom.
De afvoerelevator is standaard uitgerust met een pennenband en heeft een verlaagde hellingshoek gekregen waardoor een sterk verhoogde afvoercapaciteit verkregen wordt.

%d bloggers liken dit: