Dewulf & Miedema zetten dealerherstructurering verder in Engeland, Schotland en Ierland

Na het voltooien van een degelijk en betrouwbaar distributienetwerk in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, heeft Dewulf~Miedema nu ook de dealerherstructurering rond in
Engeland, Schotland en Ierland.

Niagri Engineering (Engeland), Netherton Tractros (Schotland) en Leinster Farm Machinery (Ierland) zijn voortaan de partners van Dewulf-Miedema in de aardappelen- en groenteteelt.

Niagri, die reeds importeur was van het Dewulf oogstgamma, zal het Miedema gamma overnemen van Mercer die tot op heden de verkoop en service deed in Engeland en Wales. Niagri is een familiebedrijf gelegen in Norfolk.
Voor Schotland werd de keuze gemaakt voor Netherton Tractors Ltd. Het bedrijf begon in 1987 en werd al snel één van de meest toonaangevende ondernemingen voor de verkoop en service van lanbouwmachines in Schotland (John Deere & Kverneland), operationeel in Angus en Kincardine.
Als laatste werd Leinster Farm Machinery aangesteld als dealer voor Ierland. Het bedrijf startte in 1979 met de verkoop van lanbouwmachines in het hart van Ierlands aardappelregio. Met meer dan 30 jaar ervaring, wist het een sterke kennis te verzamelen in landbouwmachines en konden ze een uitstekende service na verkoop reputatie uitbouwen.

%d bloggers liken dit: