DEUTZ-FAHR breidt Cshift serie naar beneden toe uit

Met de introductie van de 6130.4 Cshift en 6140.4 Cshift breidt DEUTZ-FAHR haar gamma uit naar de 130 pk + klasse.
De 6130.4 met 124/91 pk/kW en de 6140.4 130/95,5 pk/kW Cshift modellen zijn voorzien van de elektro-hydraulisch geschakelde transmissie bestaande uit 6 versnellingen en 4 powershiftstanden welke allemaal geschakeld worden met een joystick geïntegreerd in de armleuning van de bestuurdersstoel en dit alles zonder dat de voetkoppeling wordt bediend. Een versnellingshendel is niet meer in de cabine aanwezig. De 4-powershiftstanden kunnen automatisch afhankelijk van de belasting worden op- en afgeschakeld met het APS systeem en met Speedmatching wordt de powershiftstand automatisch gekozen aangepast aan de belasting bij het wisselen van de versnelling. Totaal kunnen 24/24 versnellingen voor- en achteruit worden geschakeld met zeer korte schakeltijden. De maximale snelheid is naar keuze 40 of 50 km/u.

De trekkers kunnen maximaal uitgerust worden met 7 hulpventielen met een pompcapaciteit van 120 l/min. Ze hebben een ruime cabine met comfort van de hoogste klasse, 4 voudige aftakas met eco-snelheden en door hun compactheid uiterst wendbaar.

Tijdens de Agritechnica werd de 6-serie Cshift in de categorie “Hogere middenklasse” bekroond met de titel “Maschine des Jahres 2016”. Tezamen met de krachtige DEUTZ motor, krachtige hefinrichting en hydrauliekinstallatie maakt het de modellen tot de ideale trekker voor een ieder die minder werk bij het werken met de trekker wil hebben.

%d bloggers liken dit: