DEMODAG 27 JUNI: nieuwe landbouwtechnologie in actie!

Een demo bijwonen is een uitstekende manier om kennis te maken met de nieuwigheden voor de landbouw. U ziet hoe nieuwe machines presteren op het veld, u krijgt tips en tricks over innovatieve functies, alles is dus heel praktijkgericht.

Op woensdag 27 juni 2018 komt de Demo Tour Europe van Case IH-Steyr langs in Galmaarden, met tal van demonstraties op grasland. De gloednieuwe Maxxum Active Drive-tractoren worden voorgesteld. Ook enkele ronde balen- en grootpakpersen en de Farmlift-verreiker komen in actie.

De nieuwste Maxxum Multicontroller-modellen uit het ‘middenklasse’ tractorsegment zijn beschikbaar met ActiveDrive 8. Dit is een nieuwe transmissie die acht powershift-versnellingen biedt in elk van de drie groepen. De transmissie is erop gericht de tractor efficiënter te maken en de bestuurder te ontlasten. De optie vormt een toevoeging op het bestaande aanbod van transmissies voor Maxxum-tractoren.

Ook de nieuwste ronde-balen- en grootpakpersen van Case IH worden voorgesteld tijdens de Grasland Demo. De robuuste machines zijn ontworpen om het persen van balen productiever, rendabeler en makkelijker te maken.

De Farmlift-verreikers combineren vermogen, snelheid en wendbaarheid. Er zijn zes modellen, met hefvermogens van 2.500 tot 4.200 kg en een maximale hefhoogte van 9,1 m. Zo voldoet deze serie aan de gevarieerde behoeften van de hedendaagse landbouw, van kleine boerderijen tot grootschalige landbouwbedrijven.

Praktisch:

Grasland Demo op 27 juni vanaf 18.30 u.

Herhout nr. 33, 1570 Galmaarden

Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

%d bloggers liken dit: