De eerste Mc Cormick en Landini trekkers met CVT nu in de Benelux

McCormickDe nieuwe modellen X7 van Mc Cormick en de 7-serie van Landini trekkers die vorig jaar in Italie werden voorgesteld en nu in de Benelux verkrijgbaar zijn, hebben een vermogen van 143 tot 212 pk.

Geert Jaspers (directeur van importeur Louis Nagel) is verheugd. “In de Benelux hebben we nu een marktaandeel van 2% maar met de komst van de CVT en de zwaardere trekkers verwacht ik een verdubbeling van het marktaandeel.”McCormick De nieuwe X7 serie van Mc Cormick is een trekker voor het zwaardere werk en beschikt over een zestal modellen met een powershifttransmissie. Drie met een 4-cilinder motor en drie met een 6-cilinder. De vijf CVT modellen die afkomstig zijn van ZF beschikken over een max. vermogen van 188 pk. De Betapower motoren maken plaats voor een FPT motor.

Cabine
McCormickDe 4-cilinder beschikt over een 4,5 l blok en de 6-cilinder over een 6,7 liter blok. De versnellingsbak maakt plaats voor een 24×24 ZF transmissie die 6 groepen heeft met 4 trappen. In de nieuwe X7 van Mc Cormick komt een compleet nieuwe 4 stijlen cabine die meer comfort, een brede instap en een armleuning waarop diverse bedieningsknoppen voor de hydrauliek, hef, transmissie en kopakkermanagement zitten. En bovendien een vrij te programmeren knopje. Opties zijn een bijrijdersstoel en spiegels die verwarmd zijn en elektrisch bedienbaar. De bestuurdersstoel biedt verwarming en heeft een active climat zitting.”

%d bloggers liken dit: