Fotoverslag: Case IH demodagen

In het weekend van 20 en 20 augustus hielden Case IH en Steyr hun VIP demodagen onder de stralende zon. Net zoals 4 jaar geleden vormde de prachtig gerestaureerde abdij van Rammée bij Jodoinge het decor voor demo’s en workshops.


In de 4 workshops kregen de bezoekers meer info over het vernieuwde gamma met of de nieuwe Case IH Luxxum en Steyr Multi, het AFS aanbod voor GPS sturing en smart farming. Trelleborg zorgde voor de bandenworkshop ivm bodemdruk en brandstofbesparing en Zuidberg gaf aan hoe bij oudere tractoren een frontaftakas met hoger toerental, de 1000E optie, de efficiëntie kan verhogen.
Op een nabijgelegen veld waren demo’s te zien van het complete gamma tractoren van beide merken met machines van Väderstadt. De blikvangers hierbij waren de Case Maxum Rowtrac 380 rupstrekker. Daarnaast was er ook Case Axial Flow 8240 maaidorser en vierkante balenpers aan het werk te zien.

Het geheel werd omkaderd door een ontvangst en barbecue in de oude graanschuur van de abdij en een wandeling door de streek.

Bewaren

%d bloggers liken dit: