AVR breidt AVR Connect platform uit

AVR breidt zijn AVR Connect platform verder uit. Landbouwers en loonwerkers kregen al een beter inzicht op de nodige data over de machine om efficiënter te werken. Samen met Dacom Farm Intelligence heeft AVR dit platform nu verder doorontwikkeld. Zo worden de perceelsdata gekoppeld aan de machinedata om tot een vollediger beeld te komen. 

Werking: AVR Connect haalt automatisch Cloudfarm velddata binnen

Vanuit AVR Connect kan nu heel gemakkelijk een beveiligde koppeling opgezet worden met het Dacom Cloudfarm pakket (als de teler een Cloudfarm abonnement bij Dacom heeft). De AVR-machinedata kan automatisch in Cloudfarm ingelezen worden en omgekeerd kan de velddata in AVR Connect ingelezen worden. Zo wordt tijdens het rooien of poten elke seconde het actuele brandstofverbruik, de opbrengst en het aantal geplante aardappels per vierkante meter gelogd.

In deze koppeling kunnen velden tussen beide platformen gesynchroniseerd worden, naast het doorsturen van opbrengst- en andere machinedata van de geconnecteerde AVR-rooiers naar Dacom, om bijvoorbeeld opbrengstkaartjes te visualiseren binnen Dacom.

Na het leggen van een koppeling worden deze gegevens automatisch naar Dacom Cloudfarm gestuurd.

%d bloggers liken dit: