App Update: Tire Efficiency app van Trelleborg

Bandenfabrikant Trelleborg lanceert alweer een nieuwe app, de Tire Efficiency app. Hiermee kun je volgens de fabrikant uitrekenen wat de voordelen zijn van het gebruik van hun banden.

Via 4 stappen bereken je snel een eenvoudig de mogelijke kostenbesparing van het gebruik van Trelleborg banden. Allereerst kies je de valuta en voer je de huidige dieselprijs in. Bij stap 2 geef je in of je vooral op de weg zit, in het veld of beide. Hierna voer je in hoeveel hectare de banden jaarlijks voor de kiezen krijgen waarbij veel vermogen gevraagd wordt zoals ploegen en/of het aantal uren dat je op de weg zit. Als laatste kies je jouw Trelleborg band (TM1000, TM900 of TM800) en de band waarmee je wilt vergelijken. Het resultaat is een besparing in euro’s voor veldwerk en transportwerk. Handig is dat de app de door jou ingevoerde waarden en gemaakte keuzes telkens onderin het scherm toont.

De Tire Efficiency is er (nog) niet in het Nederlands, maar wel in het Engels, Duits en Frans voor de iPad en voor Android tablets.

%d bloggers liken dit: