App Update: OBO Bandenanalyse app

Met de Bandenanalyse app van OBO Banden bepaal je zelf snel en eenvoudig of een schade of inrijding aan een band te repareren is en wat dit kost. Binnen een paar minuten heb je uitsluitsel en kun je het bedrijf achter de app contact met je op laten nemen. 

Schades aan banden treden altijd op op momenten dat je het niet kunt gebruiken. Om te voorkomen dat je banden met schade te vroeg vervangt, heeft het bedrijf OBO Banden de bandenanalyse app. De app bestaat uit twee onderdelen: reparatiekosten berekenen en een karkasprijs opvragen. Het berekenen van de reparatiekosten van een band met een inrijding of andere schade gaat in vijf stappen, maar na drie stappen heb je al een indicatie van het schadebedrag. Na het invoeren van de bandenmaat, of het maken van een foto van de maat, geef je aan waar de schade zit. De app toont hiervoor foto’s van de verschillende posities. Je kunt ook een foto van de schade maken. Direct hierna krijg je een inschatting van de reparatiekosten. De app geeft overigens voor elk type schade per bandenmaat dezelfde totaalprijs weer. Wil je weten wat het karkas van een versleten band op kan leveren, dan voer je de bandenmaat in en maak je eventueel een foto van het karkas. Als je vervolgens je contactgegevens achterlaat belooft het bedrijf binnen vier uur contact met je op te nemen.

Een handige app die loonwerkers en andere gebruikers helpt de uitgaven aan banden onder controle te houden en voorkomt dat je reparabele banden te snel of onnodig vernieuwd.

De gratis app is er alleen in het Nederlands en is te vinden op Google play voor Android toestellen en in de App Store voor Apple toestellen.

%d bloggers liken dit: