Amazone opent vestiging in China

Amazone heeft op 1 augustus 2015 hun nieuwe vestiging in China officieel geopend. Vestigingsplaats van de onderneming met de naam „Amazone Agricultural Machinery (Tianjin) Co. Ltd.“ is de miljoenenstad Tianjin, die ongeveer anderhalf uur rijden van Peking ligt. Aan de opening namen o.a. deel Dr. Justus Dreyer, mede-eigenaar van Amazone, en Andreas Hemeyer, Amazone-verkoopmanager en de directeur van de vestiging Kim Nielsen.

20150825_165216De nieuwe vestiging is in de eerste plaats een verkoop en service steunpunt en biedt tevens de mogelijkheid om montage van Amazone machines direct ter plaatse uit te voeren. De gebouwen van de vestiging hebben een oppervlakte van 3.000 m². Het geïnvesteerde kapitaal bedraagt ca. 1 miljoen Euro.

De vraag naar Amazone machines in China is nu al zeer positief. Het complete programma grondbewerkingsmachines, zaaimachines, kunstmeststrooiers, maar ook de spuitmachines worden er aangeboden. Boven verwachting werden al Amazone zaaimachines en precisiezaaimachines evenals het complete ZA-kunstmeststrooier programma goed verkocht.

De bedoeling is nu, om vanuit de vestiging een slagvaardige verkooporganisatie en een landelijk dealernetwerk op te bouwen om de toekomstige markt in China intensief te ontsluiten. Op middellange termijn wil Amazone hier een omzet bereiken van tientallen miljoenen.

%d bloggers liken dit: