AMAZONE GAAT PLOEGEN OP DE WERKTUIGENDAGEN

Amazone toont op de Werktuigendagen in Oudenaarde 40 machines. Ook de nieuwe ploegen van het merk worden getoond in 3 verschillende uitvoeringen.

Naast het volledige gamma meststofstooiers, spuitmachines, rotoreggen en zaaimachines pakt Amazone dit jaar ook met hun gamma passieve bodembewerking. Naast de cultivatoren van het type Cenius en de Catros schijveneggen zal ook de Certos voor het eerst voorgesteld worden. De Certos is een getrokken schijveneg van 4 tot 7 m voor extreme omstandigheden (bijvoorbeeld dorsmaïs en braakland) die probleemloos tot een diepte van 20 cm geraakt. Ook voor het eerst in Belgische bodem zal de ploeg Cayron worden voorgesteld aan het grote publiek.  Deze ploeg zal gedemonstreerd worden in 5 en 6-scharige uitvoering en uitgerust met een packerwals.
Andere opvallende nieuwkomers zijn de directzaaimachine Cirrus met frontpacker T-Pack en de nieuwe generatie maisplanters ED6000 met GPS-sturing en fronttank. Er zijn overigens nog veel nieuwigheden op komst, want Amazone won maar liefst drie zilveren medailles op de Agritechnica.

%d bloggers liken dit: