Amazone breidt het Cayros ploegenprogramma verder uit

Om nog beter aan de verschillende wensen van de klanten te voldoen, breidt Amazone het Cayros ploegenprogramma verder uit met andere modellen en opties voor het seizoen 2018.

Aan de ene kant rondt Amazone de Cayros M serie af naar onder met 2-schaar modellen, zodat de ploegen nu ook beschikbaar zijn voor kleinere tractoren vanaf 50 pk. Aan de andere kant biedt Amazone de serie Cayros XM en XMS modellen nu ook aan met drie scharen – naar keuze met mechanisch instelbare werkbreedte of met hydraulisch traploze instelling van de werkbreedte. Het programma omvat nu ook 3-schaar ploegen voor middelzware en zware grondsoorten.

Bovendien kunnen de 2- tot 5-schaar Cayros-ploegen nu ook worden uitgerust met een uit te breiden frameconstructie. Dit framesysteem biedt het voordeel, dat de ploegen – bijv. na aankoop van een zwaardere tractor –  met behulp van een aanbouwset achteraf met een extra paar scharen kunnen worden uitgebreid. Natuurlijk kunnen deze ploegen al af fabriek worden geleverd met een extra set scharen bijv. als 3+1- of 4+1-versie. Speciaal voor de uit te breiden ploegen van de series XMS en XS heeft de framebuis van de 4-schaar versie al een wanddikte van 12 mm.

%d bloggers liken dit: