Alliance 585 banden worden fabrieksoptie Manitou MLT NewAg verreikers

Het Alliance 585 bandenserie is door Manitou officieel erkend als optie voor het assortiment MLT NewAg verreikers. Deze bandenoptie in maat 460/70R24 is nu af fabriek leverbaar op de MLT NewAg- en NewAg XL verreikers.

“De banden zijn nu op veel modellen van de MLT NewAg en NewAg XL verreikers leverbaar. Deze banden voldoen aan de toegenomen vraag van klanten die op zoek zijn naar banden die bestand zijn tegen veeleisend gebruik op harde ondergronden,” Camille Rouvrais, Global Product Manager (MLT).

Alliance Tire Group is in 2019 al door Manitou uitgeroepen tot “Supplier of the Year”. En de toevoeging van nog een Alliance band aan de fabrieksopties is het bewijs van het vaste partnership van de twee bedrijven.

Efficiëntie, veelzijdigheid en betrouwbaarheid

Net als de Manitou MLT NewAg verreikers zijn de banden van de Alliance 585 serie ontworpen voor maximale efficiëntie en veelzijdigheid. “We zien een groeiende trend naar machines die veelzijdig inzetbaar zijn. D.w.z. machines die in verschillende omgevingen worden gebruikt voor laden en lossen, voor allerlei taken op landbouwbedrijven en voor wegtransport, van dag tot dag en of zelfs van uur tot uur. Dat vraagt om machines die kampioen zijn in veelzijdigheid zoals verreikers; en dit vraagt ook om banden die ongeacht de omstandigheden altijd perfect presteren. En dat is precies waar de Alliance 585 voor staat”, aldus Kristoff Van der Burght. Hij is Hoofd OEM, Europa, van Yokohama Off-Highway Tires (voorheen Alliance Tire Group).

Alliance 585 banden worden fabrieksoptie Manitou MLT NewAg verreikers

Alliance 585 banden

De Alliance 585 banden zijn leverbaar in 13 maten. Waaronder de maten die in het bijzonder van toepassing zijn op verreikers; zoals 460/70R24, 500/70R24, 440/80R24, 400/80R24.

Bron: Alliance & Manitou

%d bloggers liken dit: