Allereerste petrol-blauwe Fendt 1050 Vario opgeleverd

Vrijdag avond, 27 januari 2017, was het Kasteel van Hoen in Geetbets het prachtige decor voor de oplevering van de allereerste petrol-blauwe Fendt 1050 Vario. De familie Kempeneers en de familie Guedens genoten samen met een 250-tal Fendt-rijders hoe de volledige binnenkoer van het 17deeeuws kasteel door Joris Tavernier gevuld werd met Fendttractoren. De voorlaatste was de nieuwe 828 Vario van AKR Kempeneers.

Aangekondigd met veel klaroengeschal, reed Gunther Guedens van de firma G-Trac persoonlijk de petrol-blauwe Fendt 1050 Vario binnen.  Na twee ererondjes mochten Rob en Roger Kempeneers de sleutels in ontvangst nemen uit handen van Tom Van Looveren.

Mijnheer pastoor zorgde daarna voor de zegening van de tractoren en het publiek. Een gezamenlijke toost sloot de ceremonie op de binnenkoer af, waarna alle genodigden tot in de vroege uurtjes verder konden feesten in de grote zaal van het kasteel. Het buffet werd afgesloten met een fantastische Fendt-taart.

Terwijl de derde generatie van beide families langzaam indommelden, genoot zowel de volledige familie Kempeneers als de familie Guedens zichtbaar van de zeer geslaagde avond.

Deze sleuteloverhandiging was de tweede Fendt 1050 die in België geleverd werd. De derde Belgische Fendt 1050 doet momenteel zijn eerste demo’s in België en zal eind februari opgeleverd worden.

%d bloggers liken dit: