Alleen de beste stoel voor uw machine is goed genoeg

Het is niet voor niets dat de meeste tractoren en andere landbouwvoertuigen standaard voorzien zijn van een Grammer stoel. Of het nu gaat om een Fendt trekker of om een tractor van Deutz Fahr of New Holland, de stoel in de cabine is negen van de tien keer een Grammer stoel.

Uit onderzoek blijkt dat verreweg de meeste gebruikers tevreden tot zeer tevreden zijn met hun Grammer stoel. De vering en de zitting zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast hebben de stoelen ook nog eens een luxe uitstraling. Na meerdere jaren intensief gebruik van de stoel, ontkomt men er niet aan dat de stoel toch gaat slijten en uiteindelijk aan vervanging toe is. Vaak kan de stoel eerst nog wel gerepareerd worden door versleten onderdelen te vervangen. Een nieuw zitkussen verlengt de levensduur van de stoel meestal wel voor een aantal maanden of zelfs jaren. Toch breekt op den duur de tijd aan dat de stoel vervangen moet gaan worden. Dan wil je het liefst hetzelfde merk weer aan kunnen schaffen. Dan kan eenvoudig en veilig via de originele Grammer webshop grammer.nl.

Originele Grammer webshop

Het van origine Duitse stoelenmerk bestaat al sinds 1954. De Grammer webshop is enkele jaren geleden in het leven geroepen en is dé winkel voor alle Grammer stoelen en onderdelen. Ideaal voor (loon)bedrijven en particulieren in Nederland en Vlaanderen om een nieuwe Grammer stoel te kunnen kopen, die binnen enkele dagen gratis bezorgd wordt.

Kom proefzitten in de showroom

Er zijn tal van soorten Grammer stoelen leverbaar. Twijfel je welke Grammer stoel je aan wil gaan schaffen voor je trekker of ander voertuig? Neem dan gewoon even contact op met de productspecialisten van Grammer. Of kom vrijblijvend proefzitten in de showroom van Grammer in Zwijndrecht vlakbij Rotterdam.

Er is al een Grammer stoel vanaf 149

Kijk op de originele Grammer webshop voor het stoelenoverzicht: grammer.nl

%d bloggers liken dit: