Al tien jaar toonaangevend

Met de Puma CVX voegt Case IH extra gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie toe aan zijn beproefde tractorserie. De Puma bewijst al meer dan 10 jaar zijn betrouwbaarheid en uitzonderlijke prestaties. 

Ruim 10 jaar geleden rolde de eerste Puma van de band. Case IH blijft de tractorserie updaten en vernieuwen. Daardoor is de Puma op diverse gebieden toonaangevend: transmissie, ophanging, cabine, bediening, stoelopties, verlichting, enz. Vandaag staan 15 modellen van 140 tot 240 pk klaar voor de zwaarste uitdagingen in de akkerbouw en veeteelt, bij loonwerkers en transporteurs. Case IH produceerde reeds meer dan 90.000 Puma tractoren.

Brandstofefficiëntie

De Puma CVX wordt in Oostenrijk gebouwd, met de nieuwste FPT-motortechnologie die vermogen koppelt aan een efficiënt brandstofverbruik. De fase V-emissienormen worden behaald dankzij het gepatenteerde

Hi-eSCR-nabehandelingssysteem. Het motorvermogenmanagement is bij de Puma CVX altijd beschikbaar.

Gebruiksgemak

De CVX-technologie waarborgt traploos rijden van stilstand tot 50 km/u, een snelheid die bereikt wordt bij het brandstofzuinige toerental van 1550 tpm. De transmissie biedt ook een ‘actieve stop’-mogelijkheid: een volledige stop en start met alleen het gaspedaal, ook op hellingen. Voor extra veiligheid op de weg is er ABS: de Case IH Puma CVX is de enige in zijn klasse met deze optie. Ook het gelauwerde ATBS (advanced trailer brake system) met een bronzen sikkel op de laatste ATH is gepatenteerd en zorgt voor meer veiligheid en comfort. Dankzij het gebruiksgemak is de tractor geschikt voor alle soorten bestuurders en toepassingen.

Feestelijke stunt

Case IH viert ruim 10 jaar Puma met een stunt: CVX-technologie voor 1 euro.

Voorwaarden bij uw dealer.

 

 

%d bloggers liken dit: