Video: bedrijfsreportage Swa Aernouts

Plattelands TV heeft een mooie videoreportage van alle Agrafiek winnaars gemaakt. Winnaar in de categorie Loonwerkers is Swa Aernouts uit Loenhout.

Swa Aernouts – Loenhout

Het loonwerkersbedrijf van Swa Aernouts draait rond twee poten: de klassieke werkzaamheden in de landbouwsector en de recycling van groen- en houtafval. Voor die laatste specialisatie heeft het bedrijf gedurende jaren een stevige reputatie opgebouwd. Heel recent werd specifiek voor de landbouwwerken een innovatieve administratieve stap gezet. Aernouts bundelt de krachten met een Nederlandse collega vlak over de grens: Karl Tax. De nieuwe constructie heet ‘Aernouts Tax’.

Swa Aernouts begon in 1987 voor eigen rekening te werken; Karl Tax zit sinds 1997 in het vak. Met die stap versterken de beide bedrijven sinds 1 augustus mekaar. Beide bedrijven vullen mekaar perfect aan en lanceren de slogan: ‘Grenzeloos sterk in loonwerk’.Het loonwerkersbedrijf van Swa Aernouts draait rond twee poten: de klassieke werkzaamheden in de landbouwsector en de recycling van groen- en houtafval. Voor die laatste specialisatie heeft het bedrijf gedurende jaren een stevige reputatie opgebouwd. Het feit dat de bvba Aertnouts – Tax actief is in zowel Nederland als België is een pluspunt voor de klanten om conform de wetgeving van ieder land te werken.

%d bloggers liken dit: