AGRARISCH GAMMA MERLO OP WERKTUIGENDAGEN OUDENAARDE

Op stand tijdens de landbouwdagen in Oudenaarde heeft u het meest complete gamma agrarische verreikers kunnen ontdekken. Met de bekroonde Turbofarmer en Multifarmer reeks en een uitgebreid gamma accessoires toont Merlo al jarenlang het nut van verreikers in bouw en landbouw.

MULTIFARMER
De Multifarmer reeks is geschikt om naast de traditionele verreiker taken ook tal van taken over te nemen van de traditionele tractor.
De driepuntshydrauliek en aftakas helpen hierbij. De Multifarmer reeks kan tot 32 ton trekken dankzij een krachtige Tier4Final motor met tot 170pk in de zwaarste versie.

De Mulitfarmer reeks heeft twee aparte oliehuishoudingen voor voortbeweging en het hydraulisch systeem. Beide met eenvoudig bereikbare reservoirs.
De CVTronic hydrostatische overbrenging met loadsensing pomp is direct aan de motor en twee axiaalzuigermotoren gekoppeld.

TURBOFARMER
De Merlo Turbofarmer reeks bestaat er in 3 reeksen. De Heavy Duty reeks is ontworpen voor de meest veeleisende taken. Met gemak verwerkt de Turbofarmer Heavy Duty zware ladingen. De snelheid en stabiliteit zijn van een ongekend niveau.

De Turbofarmer II bereikt snel de top van 40 km/u en mogen gehomologeerd als landbouwvoertuig de openbare weg op. De geringe draaicirkel en de verschillende stuurtypes zorgen voor een wendbare machine dat ingezet kan worden op alle types ondergrond.

Een regeneratiesysteem verhoogt de snelheid van de giek.

Tot 36% sneller dan op concurrerende modellen. Een niet te versmaden tijdswinst.

Een Merlo Turbofarmer is door een grote waaier aan accessoires en de inzetbaarheid in alle weersomstandigheden geschikt om het ganse jaar door aan de slag te gaan in lucht- en zeehavens, bouwplaatsen, laadperrons, fabrieksomgevingen en in de landbouw.

%d bloggers liken dit: