AGR-GPS-app van Multi-Track als eerste goedgekeurd door de VLM

Omdat de waterkwaliteit in Vlaanderen niet overal gelijk is, zet het zesde mestactieplan (MAP6) sterk in op een gebiedsgerichte aanpak. In gebiedstype 2 en 3 is de waterkwaliteit minder goed. Daarom wil de afdeling Mestbank van de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) daar beter opvolgen hoeveel mest naar percelen wordt vervoerd.

Landbouwers met percelen in gebiedstype 2 en 3 die vloeibare dierlijke mest willen ontvangen of landbouwers die mest naar andere landbouwers met percelen in gebiedstype 2 of 3 willen vervoeren moeten binnenkort voor deze transporten een AGR-GPS-app gebruiken. Vanaf 1 augustus moet alle vervoer van vloeibare dierlijke mest via een burenregeling met een AGR-GPS-app gebeuren. Dus zowel het vervoer naar percelen als het vervoer naar mestopslag.

In de app moet wie mest vervoert opgeven wanneer hij laadt en lost. De AGR-GPS-berichten worden onmiddellijk doorgestuurd naar de mestbank.

App-ontwikkelaar MBSS NV

De AGR-GPS-app van Multi-Track werd als eerste goedgekeurd door de VLM. De firma MBSS NV (Multicall Business Services & Security) uit Herzele ontwikkelde deze app. Deze firma is al 15 jaar erkende dienstverlener voor AGR-GPS en is een begrip in de sector.

De app werkt op smartphone, iPhone, tablet en iPad. De app is beschikbaar in de Google Play Store (Android) en de Apple App Store (iOS). Op deze manier is dit een 100% veilige app, waar de persoonlijke gegevens en GPS-posities veilig en correct verwerkt worden. Zo is de app ook virus- en malwarevrij. Het is aan te raden enkel via de officiële stores te werken. Zo kunnen uw persoonlijke gegevens, contacten en posities niet in de verkeerde handen vallen.

Verschillende systemen Multi-track

Zodra u de Multi-track AGR-GPS app hebt, kan u kiezen voor een prepaid systeem of abonnement. Multi-Track heeft een oplossing voor iedereen. Voor wie een beperkt aantal transporten per jaar doet, is het prepaid systeem de voordeligste oplossing. Wie intensiever gebruik wil maken, kan kiezen voor een abonnementsformule. De app kan geïnstalleerd worden op alle toestellen van hetzelfde bedrijf. Wie slechts één transport per keer vervoert, opteert voor de mono-user licentie. En met de multi-userlicentie kan men meerdere transporten op hetzelfde ogenblik registreren via de app met verschillende smartphones.

De betaling en activatie gebeuren volledig automatisch. Ook voertuigwijzigingen kunnen in de app altijd zelf onmiddellijk aanpast worden.

Alle info vind je op www.burenregeling.be of www.facebook.be/burenregeling

Bron: MBSS NV

%d bloggers liken dit: