Agco gaat samenwerken met Raven

Agco en Raven Industries kondigen aan te gaan samen werken op het gebied van telematica en precisielandbouw. Agco´s telematica systeem AgCommand gaat hierdoor gekoppeld worden met Raven Slingshot. Volgens het persbericht is de aangekondigde het resultaat van Fuse Technologies, het nieuwe precisielandbouw programma van Agco.

AgCommand richt zich voornamelijk op telematica communicatie tussen de trekkers en oogstmachines van Agco, terwijl Raven Slingshot zich vooral richt op precisielandbouw en plaatsspecifiek werken met machines en werktuigen. De integratie van beide systemen automatiseert de gegevensuitwisseling en maakt het mogelijk om met API (Application Programming Interface) te gaan werken Dit komt erop neer dat de verschillende schakels in de voedselketen agronomische data digitaal met elkaar kunnen delen.

Naast de implementatie van de Slingshot API, kunnen de Challenger RoGator veldspuiten en TerraGator zelfrijders af fabriek besteld worden met de optie ‘Slingshot Ready’. Voertuig en kantoor worden hiermee digitaal gekoppeld aldus Agco.

%d bloggers liken dit: