AEF ISOBUS Database

Agritechnica_John-Deere_IMG_6003Welke functionaliteiten heb ik ter beschikking met mijn ISOBUS trekker en werktuig? Kan ik mijn veldspuit bedienen met de nieuwe trekkerterminal? Wie is er voor verantwoordelijk als het niet werkt, de trekkerfabrikant, of de fabrikant van het werktuig?” Deze en vele andere vragen worden beantwoord door de AEF ISOBUS database. 

De nieuwe AEF ISOBUS Database ondersteunt agrariërs en loonbedrijven bij het nemen van investeringsbeslissingen en helpt bij het zekerstellen van deze investeringen. Het feit dat afzonderlijke fabrikanteigen oplossingen niet in de database opgenomen worden, stimuleert fabrikanten om meer waarde te hechten aan universele compatibiliteit. 

De database bevat relevante informatie van alle tractoren, machines en besturingssystemen die tot dusver ISOBUS gecertificeerd zijn. De gebruiker van de database stelt met een paar muisklikken zijn eigen combinatie samen en ziet direct of de gekozen combinatie koppelbaar is en welke functionaliteiten er beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om verschillende combinaties met elkaar te vergelijken. Producten die niet in de database opgenomen zijn, zijn niet ISOBUS gecertificeerd.

%d bloggers liken dit: