Adama nieuwe naam Makhteshim Agan

Makhteshim Agan Industries brengt al haar activiteiten voortaan onder zal brengen onder één nieuwe naam: ADAMA. De overgang naar de nieuwe, wereldwijde naam vindt gefaseerd plaats, land voor land, vanaf april 2014.

De naam ADAMA komt van het Hebreeuwse woord voor ‘aarde’ en weerspiegelt de focus op agrariërs en illustreert daarmee de inzet van het bedrijf om landbouw over de hele wereld (in alle markten) efficiënter en effectiever te maken.

Adama Agricultural Solutions (voorheen Makhteshim Agan Industries) is één van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van gewasbescherming. In 2012 bedroeg de omzet van het bedrijf meer dan $ 2,83 miljard en nam het bedrijf wereldwijd de zevende plaats in van alle agrochemische industrieën. Makhteshim-Agan Benelux & Nordic B.V. (Mabeno) is een dochteronderneming van Makhteshim-Agan Industries (MAI). Mabeno is gevestigd te Leusden. Vanuit hieruit bedient Mabeno onder andere de Benelux. De naam Mabeno zal ook komen te vervallen ten gunste van Adama.

%d bloggers liken dit: