20ste Dewulf-aardappelrooier voor Geert Vansteelant

Dewulf, specialist op gebied van rooitechnologie voor aardappelen en wortelen, kon voor dit seizoen de sleutel van de 20ste Dewulf-rooier aan de fiere Geert Vansteelant overhandigen. Geert begon in 1997 met loonwerk voor onder andere het rooien van aardappelen. Tot op vandaag vertrouwt hij nog altijd op de rooitechnologie van Dewulf.

Het mag duidelijk zijn dat Geert Vansteelant het Dewulf-rood in zijn bloed heeft. Met de introductie van de nieuwe generatie R3060, was Geert dan ook meteen onder de indruk van het nieuwe design en de toegenomen ergonomie. Voor hem staat de R3060 aan de top van de 2-rijige zelfrijdende aardappelrooiers. Op vandaag heeft de firma Vansteelant nu 2 x R3060’s en 2 x Kwatro’s in hun machinepark. Geert heeft 3 vaste chauffeurs in dienst die rooien in opdracht van zowel particulieren als handelaren. Zo rooien ze onder andere voor Mydibel, Decancq, …
Op vraag van zijn klanten zal Geert voor het eerst ook industriewortelen rooien met de nieuwe R3060. Hiervoor heeft hij een Zuidberg-rups voorzien zodat hij in natte omstandigheden nog langer kan blijven verder rooien. Op deze manier laat hij niets aan het toeval over, kwaliteit en productiviteit gaan hand in hand.
Een bijkomend groot voordeel is dat Dewulf nog steeds een familiebedrijf is. Dit zorgt ervoor dat men altijd bereid is om te luisteren naar bepaalde wensen of vragen. Geert heeft Dewulf de voorbije jaren positief weten evolueren naar een wereldspeler. Zo is, naast de introductie van de innovatieve rooimachines, de service er ook sterk op vooruitgegaan. Hierdoor kan hij zowel tijdens als naast het seizoen rekenen op de expertise van de Dewulf-servicemensen.

Groepsfoto

V.l.n.r. Geert Vansteelant, Karel Decramer, Cindy Desmet, Matthias Dhuyvetter

%d bloggers liken dit: